25 september: vorming generatiemanagement / 27 september: vorming sandwichgeneratie / 20 oktober: vorming generaties en conflicten / 25 oktober: vorming generaties van vrijwilligers / 15 november: vorming generatiespiegel van je organisatie ..... meer weten? Kijk in de agenda

Hoe belangrijk zijn generaties? Wie is Pragmaat en X-er? Wie is een telg van de Protestgeneratie? Hoe staan generaties tegenover werk, gezin, engagement? Op welke manier kunnen intergenerationele teams de krachten en kwaliteiten van de verschillende generaties optimaal benutten?

Generatielink geeft vormingen en trainingen om de de generaties die een rol spelen in jouw organisatie, bedrijf of vereniging te ontdekken en beter te leren kennen. Op welke manier functioneren intergenerationele teams? Hoe kan je het beste halen uit de verschillende generaties? 

Generatielink verzorgt interactieve workshops en lezingen waar het generatie-denken op een originele, niet-stereotiepe manier wordt bekeken. Deelnemers worden geconfronteerd met hun eigen generatieprofiel en hoe dit invloed heeft op hun eigen denken en doen. Ze kijken ook naar hun familie, collega's, vrienden en netwerk vanuit een generatiebril. 

Bij Generatielink kan je terecht voor korte lezingen, interactieve workshops en vorming op maat. We bieden enkele standaardprogramma’s aan maar werken zeker ook op maat van jouw organisatie.